Om mig och min blogg

Ja då var man här…

Ni vet själva känslan av att man har en bestämd åsikt om någonting som man inom sig själv vet att man aldrig kommer att ändra på. Det är just den känslan jag hade om bloggande och hela dess sfär, med andra ord allt som omger detta fenomen. Jag har nog aldrig ens övervägt att ha egen blogg, men i takt med att flera av mina ”gamla vänner” börjat med denna företeelse och jag genom deras bloggar hittat en del ”nya vänner” och ”bekanta”, så börjar min fast bestämda åsikt om detta fenomen sakta men säkert luckras upp.

Jag ser i och med att jag startar min alldeles egna blogg, att jag har failat på ett monumentalt sätt! För att just uttryckligen återknyta till de inledande orden i denna förhållandevis korta presentation, så var ju som sagt mina tankar om det här mediet minst sagt uppgivet skeptiska. Jag tror ju inte själv att just den här bloggen kommer att ändra åsikter hos någon som t.ex. delar min skepsis för mediet, men hoppas att kunna tillföra något för att göra livet lite roligare att leva. Är det inte det som just livet handlar om? Min poäng blir helt enkelt att ta upp vardagliga saker som kanske hjälper just din tråkiga vardag att bli lite roligare! Jag säger inte att jag kommer att lyckas, jag säger inte heller att vi kommer att vara överens och dela alla åsikter. Men jag tror på förbättring och förändring och hoppas kunna leverera något som åtminstone kan frambringa ett garv eller två!

Väl mött!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>