Trötta killar utan skor

För någon vecka sedan fick jag syn på dessa trötta killar. Det är ifos inget ovanligt att folk sover på tuben, men den ena killen började ta av sig skorna, i sömnen…

       

Han kanske drömde om att det var rea på foot locker, eller att han var på en sandstrand i Jamaica. Eller nej, jag tror att han drömde att han redan var hemma i hallen och hade bråttom att få av sig skorna så han kunde hoppa ner bredvid sin fantasi flickvän, som av en tillfällighet satt bredvid mig. Kolla benen. Wow! Det skulle jag ha drömt, tror jag, eller inte!

This entry was posted in Sett på stan, Tankar. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>