Dagens skylt

Jag har ett gemensamt intresse med flera av mina vänner att hitta roliga, konstiga och ibland helt oförståndiga skyltar som egentligen inte tillför någon mening alls. Detta lite udda intresse kallas för signspotting och jag kommer nog att ägna en del utrymme för mina egna och andras iakttagelser här. Det finns egentligen inga regler, bara att det ska vara någon underförstådd/överförstådd/oförstådd mening i dessa skyltar!

Detta exempel tycker jag visar prov på ett helt briljant sätt att marknadsföra sin produkt!

This entry was posted in Dagens..., Signspotting. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>