Definitionen av en misslyckad dejt!

Att gå på en dejt på fotografiska skulle i teorin kunna vara en helt okej dejt, ingen märkvärdig sådan men helt ok. Att gå på fotografiska där de visar en utställning om kvinnor som blivit våldtagna av hutumilisen i Rwanda och som resultat av övergreppen fött deras barn, är allt annat än en upplyftande dejt.

Intended Consequences: Rwandan Children Born of Rape

Man skulle kunna likna detta praktfiasko vid att ställa sig inför hela Rinkeby och be alla att sjunga ”We shall overcome”, nej vänta. Det var visst redan gjort. Man skulle kunna likna detta praktfiasko vid att i dessa dagar uttala sig om att det med största sannolikhet var islamistiska terrorister som låg bakom attacken i Oslo. Nej vänta, det var visst också redan gjort.

Det var hur som helst en dejt som i slutändan inte lämnade någonting annat än ett stort tomrum inombords och det var med största sannolikhet den första och sista gången jag går på fotografiska med en dejt!

Betyg gå på utställning om våldtagna kvinnor i Rwanda på första dejten: -5/5

This entry was posted in Dejting. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>