Khaosan Road

20120405-130510.jpg

Där öst och väst möts i en kulturkrock av rang. De är hit man kommer som västerlänning och bemöts som just som en västerlänning. Allt är anpassat till den västerländska kulturen och det funkar faktiskt bättre än man kan tro. Världens mest berömda backpacking gata, knappt 500 meter lång, där du kan shoppa billiga kopior, resor, buckets, pingpong show, massage och pad thai. Jag var här för första gången 2004 och har inte kommit tillbaka fören nu. Jag älskar denna gata, det är som en egen liten stad i staden, där det finns allt som du kan tänkas behöva och absolut inte behöver. Så länge du accepterar hetsen av att alla vill åt dina pengar!

This entry was posted in Livskvalité, Mitt liv som jag, Tankar. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>