Scare tactics 2.0

Om jag någonsin friar i mitt liv så är det något i stil med det här som jag kommer att göra. Det är ju lika bra att visa den man ska spendera resten av livet med vem man egentligen är, innan löftena är lagda!

Betyg att fria med att falla från en byggnad: 5/5

Araber vet hur man ska festa till det lite extra och skrämma skiten ur sina polare på samma gång. Varför nöja sig med någon ofarlig skrämsel teknik när man kan gå all in och ta med sig ett levande, köttätande kattdjur och skrämma polarna på festen?

Betyg ta med sitt kattdjur på en fest: 5/5

This entry was posted in Humor, Scare tactics, Youtube. Bookmark the permalink.

2 Responses to Scare tactics 2.0

  1. Lise says:

    Så skulle jag vilja bli friad till – Men jag tror jag skulle få en hjärtattack på köpet så de kanske inte är någon bra idé om jag tänker efter!

    • Bergman says:

      Det är definitivt ingen succé om du skulle få en hjärtattack, man vill ju inte gifta sig med ett lik ;) Känn dig sanslöst välkommen som kommentator till min lilla blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>