Lika som bär 12.0

Jag det har varit ett jävla drag kring den mycket uppmärksammade dokumentären om Kony den senaste veckan. Bra eller anus låter jag vara osagt, men jag ställer mig själv högst tvivelaktig till en ”välgörenhetsorganisation” som vill utbilda militärer för att fånga en ledare för en paramilitär grupp. Det hela luktar lite som det smakar när man borstar tänderna med kaviar. Snart kommer säkert Hollywood att få upp ögonen för denna historia och då har jag ett tips om vem som kan spela huvudrollen. Min egen barndomshjälte från Rocky IV, Carl Weathers! Liknelsen är väll ändå slående, mössan får de säkert på köpet!

This entry was posted in Lika som bär, Tankar. Bookmark the permalink.

2 Responses to Lika som bär 12.0

  1. Jonas says:

    Carl Weathers är KUNG!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>