Frikort

Alla har vi dem, även om inte alla pratar högt om det. Ja jag pratar om Frikorten. Jag och Tilde diskuterade nyligen det här med frikort och vilka som finns på vårar respektive listor. För er som inte fattar jag pratar om så har vi valt ut en eller ett antal kända personer som helt enkelt är OK att ha sex med, om tillfället skulle uppenbara sig. Självklart kommer inte sådana listor utan vissa regler och undantag. Vi kom överens om att välja 5 personer var. Allt verkade i sin ordning fram till att jag listade skådespelerskor som jag har jobbat med eller just nu jobbar med. Då var det helt plötsligt inte ok längre. Tilde anser att man inte ska få dra nytta av sitt jobb. På semestern är det helt ok, men om man jobbar tillsammans så är det inte ok. Förutom Ryan Gosling, då är allt ok. Enligt Tilde är poängen med frikortslistan att det ska vara typ omöjligt att få till en möjlighet, medan jag mer ser det som en lista vars poäng är att bocka av så många som möjligt. Hallå? Syftet med listor är väll att man ska kunna bocka av? Jag tycker det är oklart. Här kommer iallafall min (reviderade till omöjlighet) samt Tildes respektive lista:

  

  

  

  

  

This entry was posted in Manligt & Kvinnligt, Mitt liv som jag and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Frikort

 1. Camilla says:

  Din tjej har bra smak :-)

 2. Tilde says:

  Och framförallt är han jävligt ödmjuk ;)

 3. Sussie says:

  Jag blir nästan ledsen när jag läser detta. Det får mig att minnas någon som jag trodde att jag hade kunnat tänka mig att ligga med, om jag hade träffat honom. För det är väl svårt att förneka att Markus Schenkenberg skulle kunna vara världens mest hunkiga hunk!
  …Sedan såg jag honom i The Schulman Show. Att se honom sitta där och prata var ungefär lika sexigt som en clown i en gul hink.
  …Full med paddor. Och piss. Vi kommer aldrig kunna hitta tillbaka till det fina som vi höll på att bygga upp tillsammans. Mitt tips till er som fortfarande inte har sett honom prata är att inte göra det och spänna på honom en gag-ball om ni skulle få tillfälle.
  Nu finns det bara en kändis som jag känner till, som är så het att jag inte vet vart jag skall ta vägen. Han är 62 år gammal… Jag är verkligen helt usel på detta med frikort…

  • Bergman says:

   Hahahahaa, fy fan va skön du är ibland. Men jag blir nyfiken på vem 62 åringen är, en kvalificerad gissning borde vara Ozzy? Om så är fallet håller jag med dig, du är helt usel på frikort! Vi får ta en kurs!

 4. Sussie says:

  Men för fan… Jag skulle aldrig få för mig att ens fundera på om jag skulle vilja ligga med Ozzy! Han har lika mycket sexuell utstrålning som en återvinningsstation!
  Men! Herr Steven Tyler å andra sidan… Oh MY! http://www.youtube.com/watch?v=h3Yrhv33Zb8&ob=av2e

  Om det kniper så kanske jag skulle kunna tänka mig Jared Leto om hans kropp fortfarande ser ut som den gör här 4:51 in i låten. Annars är det no deal. http://www.youtube.com/watch?v=RpG7FzXrNSs&ob=av2e

  Pojkarna i inlägget flyter inte min båt. Han den översta är dessutom en helt talanglös skådespelare som jag brukar jämföra med de kvinnliga blondiner som alltid spelar (och troligtvis är) puckon. Värdighet: -0 *Ryser*.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>