Årets mest onödiga inlägg?

Jag vet inte vilket spånhuvud som designade detta informativa blad, men han/hon verkar inte ha särskilt mycket koll på Batman. Att jämföra lagboken med Batmobilen är som som att jämföra Björn Borgs framgångar med kalsonger. Befängt! Batmobilen är en gadget som underlättar brottsbekämpning för Batman. Inte en förutsättning. En bättre liknelse vore snarare dräkten, utan dräkt ingen Batman. Utan lagbok, ingen jurist. Get it? Att jag just skrivit ett inlägg om detta gör att jag plötsligt känner en stor lust inför att skaffa mig ett liv istället. Ja, så får det bli! Bara en bild på den snyggaste Batmobilen först…

This entry was posted in Fail, Humor, Nörderier. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>