Don’t PANIC!

  Jag har medvetet gått under jorden i de sociala medierna den senaste veckan. Dels på grund av att jag slutade snusa för lite mer än en vecka sedan och dels för att jag är i slutspurten av ”Hypnotisören” som har varit allt annat än en lugn och fridfull inspelning. På fredag är det wrap för hela produktionen, efter 58 dagars maraton inspelning. Då sätter jag mig på första bästa plan till Thailand för en 3 veckor rekreation av min fysiska och framför allt min mentala hälsa! Jag ska försöka skriva här under tiden, även om det såklart inte kommer att finnas lika mycket onödigt att rapportera om. Resultatet av inspelningen som nästan kostade mig vettet, ser ni den 28 september!

This entry was posted in Mitt jobb är inte som ditt!, Tankar. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>