The Avengers

Om jag som 10 åring hade fått se den här trailern så hade nog mitt hjärta stannat. Det här så nära multipla orgasmer man kan komma som en 10 åring. Okej det där lät kanske inte så bra, men för att göra liknelse som även vi vuxna kan förstå. Nu tror jag såklart att det här kommer att bli skräp, men jag måste ändå ge lite credd till Marvel, som vågar satsa så mycket pengar och tid i att bygga upp det som ska hända i denna filmen. 5 filmer (Iron-Man 1&2, Thor, Hulken & Captain America) har det tagit att etablera karaktärerna, snart får vi se resultatet.

This entry was posted in Film, Youtube. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>