Världens sämsta pojkvän?

Många vet, men inte alla. Jag träffade en helt magisk tjej vid namnet Tilde för drygt ett år sedan, som jag sedan ett halvår har varit tillsammans med. Jag har delvis valt att inte inkludera henne här på bloggen då hon själv inte riktigt förstår syftet med vad jag skriver här. Det gör förstås inte jag heller och som den goda pojkvännen jag är, så har vi varit nöjda och överens om att vi inte är överens. Men eftersom det nu känns som om de flesta ändå vet och att jag inte varit så fokuserad på denna blogg under vissa perioder så beror det bara på henne. Eftersom jag själv är en felfri individ så skyller jag allt på henne, även mina sämsta inlägg. För er som tycker att jag är en dålig pojkvän för att jag gör det, kan ta en titt på det här klippet och omvärdera ert utlåtande…

Det är kanske bara jag som tycker sånt här är kul, men nu vet ni alla vad Tilde har att förvänta sig den närmaste tiden. Det bästa av allt är att det tillslut hamnar här, så alla får ta del av det roliga ;)

This entry was posted in Tankar, Youtube. Bookmark the permalink.

2 Responses to Världens sämsta pojkvän?

  1. Cecilia says:

    Åh fy fan vad jag hade haft ihjäl den som gjort något sådan mot mig, speciellt ögonbrynet! Du kan ju bara lägga upp rått-filmen, den borde väl räcka? :)

  2. Hannah says:

    Hihihihihi!!! skrattknip!
    men denna film ska jag icke visa för min sambo!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>