Hundtricket

Midsommar blev prövningarnas prövning. Det var nu upp till bevis för en gammal beprövad raggningsmetod. Ett av de mest vattentäta sätt att dra till sig uppmärksamhet från det andra könet. Hundtricket.

Med hjälp av Irma skulle just denna midsommar bli något av ett socialt experiment. Vi gick igenom planen och skred till verket. Men döm av min förvåning när jag i mitt fälttest upptäckte att tjejerna verkade dissa Irma. Såklart att en liten valp drar till sig uppmärksamhet, men det var barnrumpor och pensionärer som visade det största intresset. Efter en stund började hon att trilskas och blev uppkäftig, så jag förvisade henne till ett hörn och där fick hon sedan sitta med resten av barnrumporna och tugga på blommorna.

        

Jag började ifrågasätta denna myt för mig själv och kom fram till att storleken kan ha betydelse även i det här fallet! Jag tänkte snabbt ut en alternativ plan och bytte ut Irma mot den mer majestätiska Aragon. Efter en kort briefing och lite pepptalk tog vi sikte på en grupp med katter och gav oss iväg…

Plötsligt var vi omringad att nyfikna katter som alla ville klappa och kramas. Husse fick också vara med och leka med katterna och det fortsatte han med hela natten. Det enda ordet som verkligen kan förmedla känslan som plötsligt uppstod inom mig var: SUCCÉ!

Aragon, you can be my wingman, anytime!

Betyg hundtricket med wingman Aragon: 5/5

Betyg hundtricket med barnrumpan Irma: 2/5

This entry was posted in Dejting, Mitt liv som jag. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>