Filmnörden i mig får rysningar när jag ser det här…

Som några av er säkert har förstått i det här laget, så har jag en liten fascination över snygg marknadsföring. Detta har säkert en del att göra med att jag i grunden är utbildad AD i grafisk design, men jag tycker det är fantastiskt trevligt att se riktigt lyckad marknadsföring i alla dess former. Här följer ett prakt exempel på en fasansfullt snygg teaser poster till en av nästa års mest efterlängtade film, som jag redan nu även kan lova blir nästa års bästa film! Förväntningarna är HÖGA!

En bild säger mer än tusen ord…

This entry was posted in Briljant marknadsföring, Film. Bookmark the permalink.

3 Responses to Filmnörden i mig får rysningar när jag ser det här…

  1. Viktor says:

    Vilken film för fasen?

  2. Jasmine says:

    Jag tittar och tittar men håller ändå med Viktor, vilken film?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>