Babyolyckan…

För 9 år sedan, var jag på en fest med min dåvarande flickvän. Jag var bjuden i egenskap av pojkvän och kände inte många på festen. Då detta förhållandet var ganska nytt, så gjorde jag såklart mitt bästa för att göra ett gott intryck på min omgivning. Jag minglade runt och kände mig som del i gemenskapen. Jag smälte in som en kameleont. Efter ett tag hade jag tappat bort min flickvän och engagerat mig för länge i någon tråkig diskussion om fotboll. Jag kände att det var dags att jag visade mig från bästa sida igen, så jag sökte upp min tjej som var i ett sällskap av 3 andra damer. Hon presenterade mig för var och en av sina vänner och jag hälsade artigt. När den sista tjejen tog i hand så noterade jag hennes baby mage. På någon hundradels sekund hade jag tänkt att det satt på sin plats att fråga när nedkomsten var beräknad. Så jag frågade rakt ut, i vilken månad hon var gravid.

Vad som hände de näst följande minuterna av mitt liv, har jag gått och ångrat i 9 år. Det var så klart inte som jag trott, hon var inte gravid. Istället började hon att skrika, på ett sånt sätt som bara tjejer kan. När glas bokstavligt talat spricker. Tårarna sprutade och hennes vänner kramade om henne och tittade på mig med en blick som om jag var satans nedstigna arvinge. Själv började jag känna en mindre panikångest och jag önskade att jag var varsomhelst men inte där just då. Min flickvän räddade min lynchning med att ursäkta oss, att det kanske var dags att bege sig därifrån.

Jag förstår att många av er säkert hatar mig för detta, men det var liksom inget tvivel, tjejen var gravid i min värld. Det var aldrig menat som en förolämpning. Det blev bara fel. Väldigt väldigt fel. Uschh jag kan än idag tycka synd om tjejen och lite om mig själv också…

Förlåt

This entry was posted in Fail, Humor, Mitt liv som jag. Bookmark the permalink.

14 Responses to Babyolyckan…

 1. Cecilia says:

  HAHAHAHA oh my god… Henrik, jag är knappt förvånad. Men sjukt roligt ändå.

 2. Sussie says:

  *Fnissar* Jag har nästan gjort en liknande sak, men en annan i sällskapet hann före (genom att påpeka hur olämpligt det är att röka när man är gravid).
  För övrigt så borde ju inlägget (givetvis) heta ”BabyOlyckan.” Möjligtvis Baby(o)lyckan. =)

  • Bergman says:

   Ja nu har jag efter flera personers påpekande ändrat titeln till den slutliga! Alla ni som gnällt kan ta på er lite credd helt enkelt. För övrigt skönt att höra att flera har hamnat i liknande situationer ;)

 3. LiveitLoveit says:

  MOhahaHHAHAHahahahahah!!

  Hur är det möjligt? Hur kan man? Hur kunde du Henrik? Stackars tjej…..

 4. Patrik says:

  Magiskt grabben. Dock är en diskussion om fotboll väldigt sällan ointressant! Men om man bortser från det pinsamma i detta så var det nog bra att du gjorde som du gjorde, om man misstar en mage för att vara under graviditet så har man nog en långt gående bukfetma. Sådant bör ju upplysas och åtgärdas av rent medicinska skäl, men det finns ju mer finkänsliga sätt framföra det på :)

  • Bergman says:

   WORD brother, men just denna diskussion handlade om Stockholms lagens fotboll vilket för mig då som nu är lika intressant som att titta på färg som torkar…

 5. Hannah says:

  Nu är ju jag som bekant väääldigt gravid, och i typ augusti (5e månaden-ish) var jag och en tjejkompis (som var väldigt ogravid) och beställde mat. Vi pratade om Liseberg och vilka attraktioner man inte får åka som gravid.
  När vi skulle gå därifrån vänder sig servitören till min kompis och säger ”grattis! Men ta det lugnt med karuseller, det är inte bra att åka när man är gravid!”
  Hon rättade honom med ” säg gärna det till min vän här då det är HON som ska ha barn”.
  Vi fick rabatt på maten, och han försvann kvickt in i köket :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>