Squirrel

Jag måste utfärda en mindre varning. Titta inte på det här klippet om du befinner dig på en trång tunnelbanevagn eller annan valfri offentlig plats med mycket folk. Ni vet själva när man sett någonting som är roligt och som etsat sig fast på hornhinnan. Om den bilden kommer upp i just den situationen så finns det en överhängande risk att man börjar asgarva. Detta hände mig när jag såg just detta klippet. Jag tappade fattningen totalt och folk runt omkring mig började titta snett och obekvämt. Jag var tvungen att gå av 3 hållplatser för tidigt, för när man väl börjat skratta, så går det inte sluta. Tur att jag lider av en alldeles för god självbild, annars hade det här kunnat blivit riktigt pinsamt!

Detta är så fantastiskt kul att jag knappt kan skriva på tangentbordet av spasmerna från mitt skratt. Det är så briljant och enkelt. Som det ska va helt enkelt!

This entry was posted in Dagens..., Humor, Mitt liv som jag, Youtube. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>