Ride across America

Min kära vän Viktor håller på att infria en dröm han haft, nämligen att cykla genom US&A. Personligen tycker jag att det är ascoolt, även om jag aldrig i mitt liv skulle få för mig tanken själv. Under hela resan, som startade förra veckan, kommer han att blogga om hans upplevelser på sin blogg: storviktor.se, jag rekommenderar er dagdrömmare som fortfarande inte lyckats uppfylla era egna drömmar att besöka denna annorlunda resedagbok frekvent! Haj fajv Viktor!

This entry was posted in Tankar, Träning, Youtube. Bookmark the permalink.

One Response to Ride across America

  1. Viktor says:

    Hajj fajjv, rajjt bäk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>