Under luppen – Big Brother Google

Senaste dygnet har jag upptäckt mer skit om Google än vad kvällspressen gjort om både Kungen och Juholt det senaste halvåret. Okej det var inte sant. Men det är rätt skrämmande när jag luskat lite och inser att detta världsherravälde som Google besitter, bygger väldigt mycket på information om dig, mig, Kungen och Juholt i synnerhet. När jag var liten trodde jag att det var IKEA som skulle nå världsherravälde först, men jag hade nog fel. Välkommen Big Brother Google, du är inte efterlängtad!

Mina tankar går till…

This entry was posted in Tankar. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>