Historiska felrekryteringar 2.0

Jag var bara tvungen. Efter att ha missat alla chanser att visualisera mina schyssta idéer till Triss reklam kampanj ”plötsligt händer det” så kommer här mitt bidrag till Poolias senaste underverk i briljant marknadsföring. Låt mig presentera Historiska felrekryteringar 2.0! Mycket nöje…

Är det för övrigt någon mer än jag som tycker att Juholt och Stalin har vissa likheter? Lika som bär tycker jag!

       

This entry was posted in Humor, Ironins ansikte, Lika som bär, Youtube. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>