Äkta Människor

Snart är det dags, den 22 januari kl 21.00 börjar ”Äkta Människor” att sändas i SVT i ett dubbelavsnitt. Ett projekt som involverade 9 månader av mitt liv och som bitvis var bland de bästa upplevelserna i min karriär, so far. Personligen ser jag verkligen fram emot att se hur den kommer att mottagas av Sverige, då det är något helt nytt vi har skapat för en svensk tv-serie. Med tanken på tiden och arbetet som alla inblandade har lagt ner på detta unika projekt så hoppas jag såklart på det bästa, frågan är bara om Sverige är redo för ”Äkta Människor”. Jag har själv sett de 4 första avsnitten och känner att det här verkligen  funkar. På söndag vet vi!

Lite mediabevakning, klicka på bilderna om det intresserar dig att läsa vad som skrivs om serien i Sverige och i världen.

This entry was posted in Mitt jobb är inte som ditt!, Mitt liv som jag, Tankar and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Äkta Människor

  1. Karin says:

    Verkar ju sjukt bra! Ska bli kul att kolla på :)

    • Bergman says:

      Ja den här faktiskt väldigt bra, även om jag inte är helt opartisk! Du å Adrian kommer älska den, promise!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>