Mitt livs förändring…

För ungefär ett år sedan nådde jag en ganska omvändande livsinsikt. Jag var 28 år och skulle framåt sommaren fylla 29. Jag hade alltid levt i villfarelsen att jag känt mig ganska vältränad under perioder av mina då 28 år. Det kunde liksom inte vara längre ifrån sanningen, insåg jag efter att blivit dumpad av min dåvarande flickvän. Nu var det inte anledningen till att hon dumpade mig, men det uppbrottet fick mig att nå några viktiga insikter. Mitt nya mål i livet blev helt enkelt att uppnå mitt livs form innan jag fyllde 29!

Jag hade ungefär ett år innan dessa händelser gjort ett halvhjärtat försök att fullfölja ett träningsprogram som jag fick nyss om på nätet. P90X, utvecklat av en snubbe vid namn Tony Horton. Eftersom att jag nu funnit motivationen, efter att ha sett mig själv på bild så var det bara att köra igång. 3 månader, 90 dagar och en ny kropp. Nu gällde det!

        

        

Det ska tilläggas att det krävdes en del blod svett och tårar, men när jag ser tillbaka på hur jag såg ut innan och jämför den med min mentala självbild, så är jag så jävla tacksam till mig själv att jag lyckades ta mig ur den kroppen, innan det var för sent. Jag kan verkligen rekommendera det här programmet för vem som helst egentligen, det krävs bara en massa vilja och motivation. Men om jag har klarat det, så borde vem som helst göra det. Jag vill påpeka att detta inte på något vis ska uppfattas som skryt eller någon ansökan till klubben för inbördes beundran, jag hoppas bara att kunna motivera fler att jaga den kroppen som ni vill ha. Jag gissar att det är ett par av er som har lovat er själva det, ganska nyligen.

Det går! Bring it!

This entry was posted in Tankar, Träning. Bookmark the permalink.

2 Responses to Mitt livs förändring…

  1. Lise says:

    Grymt bra jobbat!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>