Hypnotisören – dag 1

Klappan.jpg

Idag är det dagen med stort D, vi börjar inspelningen av Hypnotisören efter Lars Keplers roman med samma namn. Närmast ett drömprojekt för min egen del, som jag har jobbat med i nästan precis en månad. Nu väntar 56 intensiva inspelningsdagar fram till slutet av mars, som kommer fördelas på 10 timmars dagar vilket inte är helt normalt för svensk filmproduktion. Men så är det här ingen normal film vi jobbar med, allt är så att säga EXTRA allt, vilket kommer att bli både fantastiskt kul och säkert en hel del extra jobb. Jag kommer inte att skriva så mycket om projektet här, eftersom vi helt enkelt inte får. Men någon anekdot eller trivia kommer jag säkerligen att dela med mig av under resans gång.

20120111-190806.jpg

Adjö sociala liv och hello arbetsnarkomani!

TYSTNAD,

TAGNING,

KAMERA!

This entry was posted in Film, Mitt jobb är inte som ditt!. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>