Filmbolagen ger oss treats

Det finns helt enkelt ingen annan film som jag ser fram emot lika mycket, av vad som verkar bli en helt episk upplösning av den mest lyckade rebooten i Hollywoods historia. JAAA, Jaaaa, jaaaa ge mig NUUUU! Tyvärr måste vi vänta till i juli, men håll tillgodo av denna helt fantastiska trailer, lägg även märket till de sista 10 sekunderna av trailern där Hans Zimmer bokstavligt knullar oss i öronen med sitt magiska tema!

This entry was posted in Film, Tankar, Youtube. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>