Smile once in awhile

Jag kan liksom inte låta bli att dra på smilbanden när jag ser små snuttar på youtube som denna här. Det ger mig på något konstigt sätt hopp om mänskligheten, för krävs det inte mer än så här för att locka fram ett skratt så tycker jag att fler borde skratta lite då och då! Är det något jag hatar mer än krig och herpes så är det buttra, negativa, inåtvända surfittor. Vissa människor behöver skratta mera, typ min morbror. Jag ska visa honom denna filmen, ja så får det bli!

This entry was posted in Dagens..., Tankar, Youtube. Bookmark the permalink.

3 Responses to Smile once in awhile

  1. Liveitloveit says:

    Åååå så passande….är i Miami och människorna här är bittrare än bittrast…måste vara pga lågkonjukturen, för visst kan de inte vara så att Amerikaner generellt är sura????

    Men jag fick dock killen i passkontrollen att skratta och göra en High five med mig när jag passerade….yäääh.

    Mer skratt åt folket, så nu ska jag skratta lite….

  2. LiveitLoveit says:

    Äsch da, finns folk som är bättre….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>