ÄNTLIGEN! del 2

För några år sedan så kom det en action rulle som skulle döda alla andra action rullar, The Expendables! Nu blev det inte riktigt så, utan snarare en rätt fisljummen ”direkt till dvd” aktig explosionsfest. Den lämnade en hel del att önska och förhoppningsvis kommer nu del 2 att leverera just detta! Jag har väll inga enorma förväntningar, ty historien endast gett oss 4-5 värdiga uppföljare (Terminator 2, Aliens, Gudfadern del II, The Dark Knight och The Empire Strikes Back för att nämna dessa). Men har man en roll lista som innehåller dessa legender, så ska fan förväntningarna ändå upp på elva! Bedöm själva, men att se Arnold med ett maskingevär kommer alltid att få mig peppad!

This entry was posted in Film, Tankar, Youtube. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>