ÄNTLIGEN!

För ett par månader sedan var jag i London och hade då nöjet att besöka Shaftesbury Theatre och musikalen ROCK OF AGES! Normalt sett så är jag inget fan av musikaler, men när det innehåller Rock, Sex och Illegala substanser så är jag game! Vilken jävla show, om ni missade inlägget kan ni läsa det här!

Nu är det så att även om ni inte tar er till London inom den närmaste tiden och kan uppleva denna kavalkad av klassiska rocklåtar så har ni flax, för i vår kommer nämligen Hollywoods egen tolkning av musikalen, med en ganska gedigen roll lista! Håll till godo av denna trailer, mitt förhandstips är att denna film kommer att ROCKA FEEEETTT!

This entry was posted in Film, Tankar, Youtube. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>