Dagens tråkiga nyhet

Tyvärr så nådde den sorgliga nyheten att Bruce Springsteen skulle komma till Sverige, just samma dag som jag hade min egen hyllningsdag för Freddie Mercury. Jag vet, att ens nämna de båda i samma mening är en skymf för Freddie. För er som har missat min ståndpunkt på The Boss, kan läsa det inlägget här!  Min kära syster var inte sen med att försöka göra sig rolig på min bekostnad!

Hoppas det REGNAR på alla under HELA konserten!

This entry was posted in Dagens..., Tankar. Bookmark the permalink.

One Response to Dagens tråkiga nyhet

  1. Äääälin says:

    Tönt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>