Scare tactics 1.0

Jag är en ganska elak människa. Jag tycker att det är fantastiskt kul att skrämmas. Det är en sjukt dålig egenskap och har kostat mig ett par blåtiror och en å annan lårkaka. Men det är det värt. Tänkte börja dela med mig ett par av dessa practical jokes som är lite av en inspiration för mig. En sorts vägvisare hur man verkligen skrämmer skiten ur någon.

Det här är själva definitionen av en BRUTAL scare tactic. Det är så elakt att jag nästan skäms när jag sitter med tårarna i ögonen och försöker andas mellan asgarven. Brutalt och briljant på en å samma gång. PATRICK är KING!

Betyg: 6/5

Detta praktexempel på en brun rand i kallingarna är som en steglös raket. Fy fan va vidriga hans polare är. Jag tror att om man frågar killen som hoppar, vad han tänkte på precis när polarna skriker ”wait”, så skulle en del av tankarna garanterat innehålla ord som hjälp, shit, mamma, godnatt och livet i revy.

Betyg: 5/5

Nu är iofs denna video inte ”på riktig” och därför dras betyget ner från en solklar 5:a till en medioker 3:a, men det är fortfarande sjukt kul och hans reaktion är brutalt rolig.

Betyg: 3/5

För att summera: Jag får en underbar kick av att göra folk skit skraja och jag kanske borde gå och prata med någon. Ja, så får det bli…

This entry was posted in Dagens..., Humor, Scare tactics, Youtube. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>