Avskyvärda exempel i den svenska nöjesindustrin

Det finns artister och så finns det personer som vill vara artister. Allt där emellan stavas IDOL och det tänker jag inte ens närma mig med tång i detta inlägg. Jag tänkte bara HATA lite på ett par av vår nations i särklass mest värdelösa, tråkiga och totalt motbjudande föredettingar till så kallade artister. Jag vet att HATA är ett väldigt starkt ord, men i just detta läge finner jag inget ord som bättre beskriver mina känslor inför dessa vedervärdiga personer som på något sätt konstant lyckas hitta nya sätt att förpesta min tillvaro. De liksom hänger kvar i rampljuset som en obotlig klamydia, eller varig böld som satt sig i ett infekterat sår. Jag säger egentligen inte att dessa personer saknar talang, men de har absolut INGEN JÄVLA ANING om hur man förvaltar den i de få fall det faktiskt finns någon talang överhuvudtaget. ”Hjälp! jag måste försöka hitta ett sätt att få alla att erkänna mig som en seriös artist” eller ”Hjälp! jag har inte varit på ett löp på flera månader, jag måste synas annars finns jag inte” måste vara några av tankarna som far genom deras reptilhjärnor, annars borde de för länge sedan förstått att de hade sin tid, precis som dinosaurierna.

Här finner ni en helt magisk recension av denna trasiga artists sista (förhoppningsvis) desperata försök att hitta en målgrupp!

GRATTIS NANNE! Du har nu lyckats sålla dig till skaran av föredettingar
som får mig att kräkas lite i munnen!

VÄLKOMMEN till gemenskapen hälsar Christer, Lotta och Kicki!

       

Det är dags för ridån, 20 år försent!

This entry was posted in Fail, Tankar. Bookmark the permalink.

3 Responses to Avskyvärda exempel i den svenska nöjesindustrin

  1. Sussie says:

    Att detta inte rubricerats som våldtäkt är ju bara tragiskt. =(

  2. Sussie says:

    Haha, ja. ;)
    Och andra som förstör bra låtar på det viset. Hon är varken den första eller sista. =(
    Dock är det ju inte hon som är problemet, utan alla som faktiskt lyssnar på skiten…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>