22 tjejer va

När jag var yngre sändes det en helt fantastiskt dokumentär på svt som hette ”Snickeriet”. Det var föregångaren till ”I en annan del av köping” där vi kunde bekanta oss med Putte, Susanne, Lasse, Niklas och Evert. Filmen var en ren dokumentation av deras vardagsliv på ett snickeri i Norrköping. Att de senare har blivit ett mindre youtube fenomen är iofs inte konstigt, för här snackar vi karaktärer av benämningen ”äkta original” på äkta Östgötska!

This entry was posted in Dagens..., Humor, Tankar, Youtube. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>