Definitionen av en lyckad dejt 2.0

       

Det här var en katt som jag träffade för ett år sedan, jag tänkte jag skulle vända upp och ner på hennes värld, bokstavligt talat. Så jag bokade in oss på zorbing. Detta är en extremsport från Nya Zeeland (så klart!) som går ut på att man hoppar in i en stor boll, spänner fast sig mitt emot varandra och rullar ner för valfri kulle, backe eller berg. Det var en omtumlande upplevelse, som jag rekommenderar för de som inte är åksjuka. Det är ju ingen succé om man spyr sin dejt i ansiktet! I Stockholm spyr man sin dejt i ansiktet i Åkersberga och det kostar runt 500 kr för två personer.

Betyg zorbing dejt, utan spya i ansiktet: 4/5

This entry was posted in Dejting. Bookmark the permalink.

3 Responses to Definitionen av en lyckad dejt 2.0

  1. Fredrica says:

    Hahaha satan va kul!!!! Varför får jag aldrig gå på sånna här dejter?????? Henrik take me on a dejt!! ;)

  2. Fredrica says:

    Hahaha satan va kul det ser ut!!! Varför blir jag aldrig bjuden på sånna här dejter för????
    Henrik, take me on a date!! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>