Inferno maskinen 2.0

Inferno maskinen 2.0

I helgen som gick så var det dagen D, två månaders planering skulle ställas till sin spets. Dagar som dessa är alltid kritiska när man jobbar i min bransch, då prislappen är hög och allt måste klaffa in i minsta detalj. Stämningen tenderar att var ganska spänd och alla går omkring med någon skräckblandad förtjusning inför uppgiften. Johan Harnesk vår specialeffekts gubbe, hade byggt denna infernomaskin för the big barraboom. Vår målsättning var att spränga en del Älvsjömässan i luften, videon här nedan visar hur väl vi lyckades med uppgiften!

This entry was posted in Dagens..., Mitt jobb är inte som ditt!. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>