Wanted

Jag vet inte vad det är med mig och barn. Men jag verkar besitta någon form av damp framkallande egenskap som får varenda unge som kommer i min närhet att go bananas. Kanske är det för att jag till skillnad från de flesta andra, till en början visar dem uppmärksamhet och lattjar med dem. Men när jag tycker att räcker, så har de utan undantag bara börjat. Detta brukar eskalera i att jag försöker trötta ut dem, vilket i 100% av fallen är en omöjlighet.

    

Här om dagen hände detta på jobbet, där vi har en barnskådis som har varit med under studio delen på produktionen. Då jag faktiskt har andra åtaganden än att lattja runt med detta energiknippe, upptäckte jag att jag hon blev skitsur när jag inte ville lattja mera. Detta resulterade i en efterlysning som gick att beskåda i hela SVT:s studio gångar i fredags…

This entry was posted in Dagens..., Mitt jobb är inte som ditt!. Bookmark the permalink.

2 Responses to Wanted

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>