Tjurruset 2011 – The movie

Här är en ny liten film från Tjurruset 2011 för er som är nyfikna på hur det är att köra loppet. Jag har sagt det förut och jag kommer att säga det igen, om det är något lopp som ALLA borde testa någon gång i livet så är det just det här!

This entry was posted in Träning and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Tjurruset 2011 – The movie

 1. Jasmine says:

  Herrejävlar och dra mig baklänges på en liten vagn! Jag sprang Tjurruset förra året men av filmen att döma så var ju det ingenting mot årets, det såg sjukt kul ut! Nästa år ska jag se till att vara på plats igen =)

  • Bergman says:

   Ja shit, årets upplaga var betydligt kämpigare bana än förra årets. Men också otroligt mycket roligare. Helt sjukt kul, du MÅSTE anmäla dig till nästa år!

 2. Zandra Holmström says:

  Jäklar! Till och med jag som anser att löpning borde likställas med tortyr måste ju erkänna att jag blev lite sugen på att göra detta – såg ju galet kul ut!

  • Bergman says:

   Zandy, du får helt enkelt ta dig upp till Stockholm i oktober nästa år, så kör vi! Jag kan inte säga det nog, det är det roligaste loppet, någonsin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>