Red hot impuls!

Ibland är det bara ta för sig av tillfällena där man drabbas av en plötslig impuls. Igår kväll var just ett sådant tillfälle där jag och Tilde, något slitna efter en lång inspelningsdag ville hitta på något efter jobbet. Ett svagt minne av att Red Hot Chilli Peppers skulle spela i Globen blev på något underligt sätt till att vi exakt 30 minuter senare stod inne på golvet framför scenen i globen och skrek oss hesa när Anthony Kiedis sjöng Under the bridge! En fantastisk inramning av en plötslig impuls!

         

This entry was posted in Livskvalité. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>