Tjurruset 2011

Så var det dags för årets utan tvekan ROLIGASTE lopp, TJURRUSET! Den finns ingen, absolut ingen som inte borde testa på detta lopp. Jag sprang det för första gången förra året helt otränad och klarade det galant. Nu i år är jag i lite bättre form, men döm av min förvåning när jag sprang in på en sämre tid än förra året. Banan var iofs mycket tuffare i år och långa sträckor var det omöjligt att springa. Krypa eller gå eller simma var det alternativen som jag pendlade emellan. Om ni ska springa ett enda lopp i hela livet, så borde det utan tvekan vara detta! FANTASTISKT!

     

This entry was posted in Träning. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tjurruset 2011

  1. LiveitLoveit says:

    Mina absoluta favvokillar =) Jag blir så glad av att se er, grymt sprunget idag, fast att ni blev leriga som grisar ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>