Fuskaren Soji

För ett tag sedan skrev min kära vän Viktor ett fantastiskt inlägg om ”En dag på jobbet för Olle Carlsson”, ett helt magiskt roligt inlägg om en vanlig kille som hade en rätt tuff arbetsdag på McDonalds. Det kommer inte att överträffas här. Men i helgen som gick så ertappade jag skojaren Soji, som på en vanlig natt på jobbet helt uppenbart fuskar sig igenom sina arbetsuppgifter! Se för er själva, bilden är tagen kl 05.55 och då hade det dessutom varit fyra personer före mig i kön! Så länge han inte lånat en Delorean och åkt tillbaka till framtiden så är det här ett praktexempel av en anställd på Max som inte gillar sina arbetsuppgifter. I rest my case!

20110929-201928.jpg

This entry was posted in Sett på stan, Tankar. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>