Dagens 99,9%

20110929-194823.jpg

Någonting inom mig säger mig att detta är ren bullshit! Vad är ett HEPA filter? Det enda min slöa efterforskning har resulterat i är könssjukdomar som hepatit och jag har svårt att tro att det skulle hjälpa med ett HEPA filter mot hepatit! Jag tappade tråden någonstans i förra meningen, så jag måste gå och leta efter den, alternativt gå och lägga mig. Bra slutsats på ingenting!

This entry was posted in Tankar. Bookmark the permalink.

4 Responses to Dagens 99,9%

  1. LiveitLoveit says:

    http://www.google.com / HEPA Filter *söker*= ”high efficiency particulate air”
    HEPA-filter kan filtrera bort åtminstone 99,97% av de luftburna partiklar som har en storlek av 0,3 mikrometer (µm) i diameter.

    Onödigt vetande, men tack ändå, nu vet jag!! :-)

  2. Äääälin says:

    Det är åtminstone REN Bullshit!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>