Rullande strippklubb

20110927-195051.jpg

När man jobbar natt i stockholm så får man en annan bild av vad denna stad har att erbjuda för nattliga aktiviteter. Här om natten hade jag privé(legiet) (hahaha, fattar ni? Va? Inte?) att springa på detta rullande pleasure place! Vilken briljant idé med en strippklubb där man hoppar in på ett ställe och ut på ett annat! Det blir framför allt spännande i snäva kurvor och vid kraftiga inbromsningar. Strippklubb på hjul, klart underskattat! Vilken affärsidé!

Betyg: 5 strippor av 5 möjliga!

This entry was posted in Sett på stan. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>