Lidingöloppet

20110924-033243.jpg

Som vanligt när det gäller mig så blir det inte som jag har tänkt mig, någonsin! Min hals har varit krasslig den senaste månaden och har därför satt stopp för min uppladdning inför årets största utmaning för min del! Jag tog beslutet tidigt på imorse att avstå då min hals fortfarande är irriterad och att jag aldrig någonsin skulle klara att hålla min målsättning under loppet.

20110924-045335.jpg

Jag fick helt enkelt supporta min kära vän och löpkamrat, Patrik. Han sprang på tiden 02:35:43 och tog sig i mål med ett leende på upploppet! Det är väll inte ok? Man ska ju vara helt slut! Skärpning till nästa år!

20110924-044957.jpg

This entry was posted in Träning. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>