And the Oscar goes to…

Jag kan med största sannolikhet garantera att denna rullen kommer skörda statyetter på nästa års Oscarsgala och det känns kul att det kommer generera en hel del positiv marknadsföring för Sverige överlag men framför allt för att andra internationella storfilmer även i framtiden kommer att göras här. Det känns ganska bra att ha varit en del av det här, även om det var en mindre sådan. Jag kommer sitta bänkad i salongen den 21 december, det borde du också! För när David Fincher står bakom kameran så blir det inget annat än succé!

This entry was posted in Film, Mitt jobb är inte som ditt!. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>