Nooo!!!

I veckan släpptes Star Wars filmerna på blue ray, vilket i sig inte är särskilt märkvärdigt. Det som däremot är märkvärdigt är när denna våldtäkt på min barndom ska upphöra? Jag har hållit mig ganska neutral till de förändringar som George Lucas valt att göra till sitt livsverk hittills, för jag förstår att man alltid vill förbättra något som man inte känner sig helt nöjd med. Men nu får det fan vara nog! Att höra vader skrika Nooo förstörde det som var bra i Episode 3, nu förstör det hela den gamla trilogin! SLUTA FÖRSÄMRA NÅGOT SOM REDAN VAR BRA FRÅN BÖRJAN!!!

This entry was posted in Fail, Film, Tankar, Youtube. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>