Rock Of Ages

Jag är helt stum! Jag skulle kunna använda superlativ som FANTASTISK, MAGISKT, AMAZING, men jag tänkte förenkla det med att säga att det fortfarande dunkar i min skalle sedan jag klev ur Shaftesbury theatre i fredags natt! Detta var den bästa musikal jag någonsin sett och alla som gillar rock, då främst 80-tals ROCK, kommer per definition att älska denna kavalkad av brutalt bra låtar och helt grymma karaktärer.

       

       

För er som inte kan ta er till London och se detta mästerverk, får hålla ut och se filmen som bygger på musikalen, som kommer nästa sommar!

This entry was posted in Livskvalité, Tankar. Bookmark the permalink.

One Response to Rock Of Ages

  1. Pingback: ÄNTLIGEN! | Mountainmania.se – En blogg om: Singellivet, dubbellivet, underlivet, kärlekslivet, träningslivet, tankelivet, yrkeslivet, vardagslivet, sällskapslivet, stockholmslivet och meningen med livet, helt enkelt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>