Silverrävar

Definitionen av denna art varierar beroende på vem du frågar, så det är svårt att ge något exakt signalement på detta säregna kreatur. Jag personligen skulle kalla dem för pensionärs stekare men det är inte alltid helt sant, då de även kan vara några år ifrån pensionsåldern. De drar sig till vattenhål där det finns klass, stil och skumpa. Gärna ställen av det dyrare slaget där deras byten i förstahand består av framavlade överklass katter. De gör allt för att hamna i den inre kretsen kring kungafamiljen, jagar oftast i par och tar mer än gärna hjälp av sina leksaker (bilar, båtar m.m.), som det egna företaget självklart betalat. De behöver inte nödvändigtvis vara förmögna, men kan vara väldigt duktiga på att ge sken att så är fallet. De ser gärna till att ha någon form av titel som klingar fint, Direktör, VD, doktor och styrelseledamot tillhör de vanligare alternativen. De kommer utan undantag från en kraschat äktenskap där frugan allt som oftast sprutat kroppen full av botox, stuckit med den 20 år yngre pool skötaren och i ett rättsligt efterspel förlorat minst halva förmögenheten till ”satkäringen”. Fritidsintressena som dominerar är golf och brödraskapet för inbördes beundran där de tillsammans med andra silverrävar och blivande silverrävar dunkar varandra i ryggen, kallar sig själva för mästarnas mästare och skålar i crystal. Dessa herrar har lagt av med vaskningen, de har har uppfunnit sin egna variant där man traskar istället. (traska = att beställa in en flaska, betala och sedan gå ifrån utan flaskan). Sandhamn, Båstad och Leifs lounge på Tylösand tillhör de vanligare platserna där man med största säkerhet kan lyckas beskåda dessa kreatur, om man nu skulle känna för det! Flickor, kvinnor och katter! Tänk er för innan ni fastnar i tänderna på en silverräv!

Kända och Ökända silverrävar:

ICKE att förväxlas med Silverräven Totte:

This entry was posted in Sett på stan, Tankar. Bookmark the permalink.

12 Responses to Silverrävar

 1. Prinsessan says:

  Du, män som dessa beskrivs som apor inte som rävar. Sen finns det självklart olika sorters apor beroende på olika beenden, låt oss kalla dessa för-
  http://www.bilderochfakta.se/djur/apor/bomullshuvudtamarin

  Jag ser likheten, gör du?

 2. Prinsessan says:

  ….och här försöker man vara anonym och det gick ju åt H”#€%&/()

  faaaan.

 3. Sussie says:

  Well, det finns väldigt många damer som matchar och till och med imponeras av ovanstående herrar. Modern prostitution helt enkelt och trots allt en gemensam överenskommelse mellan två vuxna människor. Let ‘em play. =)

  • Bergman says:

   Jag låter dem hållas, så länge de ger fan i mina katter ;)

   • Sussie says:

    Haha, men ärligt talat, töser som blir imponerade av denna typ av karlar… Vad skall du med dem till…? Vill du verkligen ha tjejer som attraheras av sådant, eler är det inte då det helt enkelt är dags att inse att man har missbedömt någon, tacka fan att man inte slösade mer tid än man gjort och sedan gå vidare?

 4. Sussie says:

  *Jag kan stava till ‘eller’, egentligen… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>