Unreleased sexual tension

För ett tag sedan bekantade jag mig med detta fantastiska uttryck för första gången. Det var min regissör som på slutfesten till vår förra produktion yttrade orden för första gången, då han ansåg att det fanns en hel del unreleased sexual tension mellan två av skådisarna på produktionen och det har sedan dess blivit något av ett favorit uttryck för mig. Jag borde egentligen inte ens göra mig besväret att förklara innebörden, men eftersom jag känner mig på bra humör och har vid tidigare tillfällen överskattat mina läsares förmåga att dra egna slutsatser, så kommer här en kort liten förklaring med följande exempel som kan passa de läsare som inte riktigt fattat vad jag syftar på.

Enklast förklarar jag kanske med en film referens och väljer då den mest uppenbara: TWILIGHT – Världens längsta förspel. Det finns så mycket unreleased sexual tension mellan de båda huvudkaraktärerna att det blir knullimma på insidan av tv-rutan. Jag har inte sett fler än den första och har inga planer på att fullfölja detta skräp, men om det är något de har lyckats med i filmen så är det att skapa just URST!

Om ni inte fattade, så kommer ett exempel till:

Se så, nu förstår väll ändå alla? Så ut och använd detta fantastiska uttryck! Om ni är riktigt uppmärksamma så kommer ni förmodligen att se så mycket mer URST i er vardag än vad ni gjorde innan ni läste detta inlägg.

This entry was posted in Manligt & Kvinnligt, Tankar. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>