En gång i Chaweng – Del 1

En sällsam historia om en Norska, en ladyboy och en divemaster i thailand!

För några år sedan var jag och min bäste vän i Thailand. Då detta var första gången för oss båda, kände vi att det satt på sin plats att dra till Koh Pangan och uppleva det omtalade full Moon partyt. När vi skulle åka med färjan från Suratani fick vi dock veta att det inte fanns några lediga bungalows på hela ön, då det stundande full moon partyt hade lockat till sig otroliga mängder med turister. Vi nöjde oss med att bo på Koh Samui och skulle åka med båten över till Koh Pangang.

Jag som älskar att dyka, såg det som mitt mission att få med mig min kära vän. Efter lite tjat gick han till slut med på att hänga på så vi drog till Koh Tao över dagen. Under dyken hängde vi med en divemaster som hette Bobby, en indie som sökt lyckan och startat en egen dykfirma. Min kära vän, som alltid sett sig som en ladies man hade snart snackat in sig hos bobby hur mycket brudar han skulle få träffa om han hängde på oss senare den kvällen. Sagt och gjort så mötte han upp oss vid vår bungalow och vi begav oss ut för de nattliga aktiviteterna. Vi träffade snart ett sällskap med norska jäntor, Bobbys lycka var total. Efter ett par timmar började en av tjejerna i sällskapet att visa tendenser på överkonsumtion av alkohol. Jag noterade det för att jag själv inte var speciellt onykter, men det gjorde ingen annan. När hon plötsligt föll ihop i mina armar insåg jag att det var något annat än alkohol som hon fått i sig. Jag påkallade uppmärksamheten från hennes vänner, men det var ingen som verkade bry sig nämnvärt. Förklaringen jag fick var, att hon brukar bli sådär! Strax därpå, tog min kära vän hela sällskapet och begav sig, jag fick nyckeln till deras hotell rum och hennes kompis mobil nummer. Sedan gick de, trotts mina protester, därifrån. Kvar stod jag, ensam och övergiven med en tjej som inte kunde stå på egna ben. Jag försökte få kontakt med henne, men hennes ögon rullade runt som biljardbollar i skallen. Vad gör jag nu, var tanken jag precis hann tänka innan hon kräktes rakt över hela mitt bröst och föll ihop som en säck potatis. Killen bakom baren blev upprörd och skrek på mig att jag fick ta ut henne därifrån. Jag lyfte upp henne i mina armar och hon spydde på mig ännu en gång.

Som tur var, så var denna tjej av den lättare modellen, men även en lätt tjej blir tung efter någon kilometer. När jag kom fram till hotellet så var tjejen medvetslös i mina armar. Vid grinden till hotellet satt en vakt och sov. Jag påkallade hans uppmärksamhet genom att vissla. Han vägrade släppa in mig, i tron om att jag skulle våldta tjejen eller något ännu värre. Efter 5 minuters bönande så gick han med på att följa med upp på rummet, så jag kunde lämna henne. Just som vi kom in i rummet föll hon ihop på golvet började hon spy som en kalv. Denna gången över hela hotell rummet. Vakten såg förskräckt på mig och skrek:

- you have to take her hospital, now!

Okej tänkte jag, men var ligger sjukhuset? Han pekade ner mot gatan. Jag frågade om han kunde fixa en taxi, men insåg i samma stund att min kära vän hade tagit med min plånbok. Utan pengar, ingen taxi tänkte jag och tog henne i mina armar igen och började traska mot sjukhuset. Det var ungefär en kilometer och jag var helt slut när vi till slut kom fram. Efter att försökt att göra mig förstådd en kvart fick vi tillslut hjälp av den mest spacklade sjuksköterskan jag sett i hela mitt liv. Jag lämnade telefon numret till Norskans vänner och började bege mig hemåt. Min kväll var slut, besegrad av spyor. Trodde jag iallafall…

Jag han komma halvvägs genom byn, innan en tjej på scooter kommer upp jämsides med mig. När hon öppnar munnen så inser jag att hon är en han och han börjar fråga om jag vill ha lite fun fun? Jag spänner blicken i honom/henne och frågar: Does it look like I wanna have fun fun? Hon stirrade tillbaka, sa något dumt på thai och brände iväg. När jag kom hem till vår Bungalow så insåg jag det totala nederlaget. Mange hade nyckeln. En normal människa hade tyckt att det räckt just här, men kanske framför allt när vår feta sexturist till granne kommer ut i bara mässingen med två tjejer i följe, tittar på mig och skrockar på bred Göteborgska:

- Du kan få ta över de här två när jag är klar!

Hade jag haft ett hagelgevär eller något annat stickvapen så hade jag nog mördat honom den där kvällen. Jag har aldrig varit så trött på mänskligheten. När Mange till slut kom tillbaka, så frågade han mig: - Var fan tog du vägen? Jag tittade på honom, sa ingenting och gick in och tog den längsta duschen i mitt liv. Åtminstone tills varmvattnet tog slut. Jag började garva hysteriskt tills jag föll ihop medvetslös i min säng. En bra början på semestern var den sista tanken jag minns…

This entry was posted in Fail, Mitt liv som jag, Tankar. Bookmark the permalink.

2 Responses to En gång i Chaweng – Del 1

  1. Susanna says:

    En gång i Phuket? Har precis haft högläsning här på hotellrummet i Langkawi, å Frida å Sara hälsar :) Fun fun!

    • Bergman says:

      Haha, hälsa tebax! Ja jag har inte sett filmen än, tänkte ta den imorn. Hoppas ni har det bra! Hur är Langkawi? Funderar på att passa på att besöka, när jag åker i april… Ha det toppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>