En skön presentation!

Jag hade just en fantastiskt rolig diskussion med en av mina fantastiska kollegor, angående nätdejting. Vi diskuterade iofs inte så mycket då vi var ganska överens över att det är rätt oinspirerade sätt att dejta på! En av de största anledningarna är för att det är jävligt dålig trafik på våra sidor, vilket är väldigt konstigt då vi båda är två fantastiskt heta och trevliga killar och den uppmärksamhet vi får, främst kommer från 35+ tanter som vill ha sig ett litet lammkött på ålderns höst!

Så hur gör man då för att komma runt detta lilla ”problem”? Min kollega tycker sig ha svaret, han visade mig sin presentation på Happy Pancake. Jag känner mig tvungen att dela med mig av denna fantastiska presentation. Tydligt bitter och helt fantastisk!

Flickor/kvinnor under 30! Vill ni ha ett riktigt kap, skaffa ett konto på happy P och leta upp Ninjatomten och ert liv kommer aldrig mer bli tråkigt!

This entry was posted in Briljant marknadsföring, Dejting. Bookmark the permalink.

2 Responses to En skön presentation!

  1. Lise says:

    Du e ju bara för skön Henka!!

    • Bergman says:

      Du med frugan! Hoppas allt är topp med dig, skönt att se dig tillbaka här, kände att du hade givit upp på mig ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>