Overkill

En experimentell musikvideo jag gjorde tillsammans med en vän för något år sedan, utan några som helst pengar. Jag plåtade och vi filmade den under en dag. Med tanke på förutsättningarna tycker jag ändå att den blev rätt snygg.

This entry was posted in Video. Bookmark the permalink.

4 Responses to Overkill

 1. LiveitLoveit says:

  Den kändes i hjärtat….

  • Bergman says:

   Inte så mycket som det kändes i skallen på mig när vi filmade den. Jag var brutalt bakfull och funderade flera gånger på att göra som karaktären gör för att slippa smärtan!

 2. Sussie says:

  Räknar med att ni fått inspiration av Lasse? =)
  http://www.youtube.com/watch?v=aCXmYMPEAlc

  • Bergman says:

   Haha jag döööör! Den var ju 100 gånger bättre än vår! Jag har faktiskt ingen aning var inspirationen kom ifrån eftersom jag inte skrev manuset ;) men jag kunde ändå identifiera mig med vår karaktär just den dagen vi filmade ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>