En dag som prostituerad robot

Mitt jobb är inte som ditt! På riktigt. Jag vet inget annat jobb i hela världen som man får uppleva så mycket som jag får. Ena dagen kan man stå och betrakta en helt magisk soluppgång över en liten sjö i Vallentuna, för att nästa dag sitta i en helikopter över Stockholm eller stå i full latex mundering i en rökig lokal för ett inhopp framför kameran. Det var just vad jag skulle göra denna dag, då vi skulle filma en porrklubb till tv-serien som jag jobbar med just nu. Jag var skyldig vår statistavdelning lite pengar, så hade de frågat mig om jag kunde tänka mig att hoppa in i en liten roll som kompensation. Rollen jag skulle göra var en prostituerad robot. Inga konstigheter tänkte jag medan mina tankar gick åt Jude Law som Gigolo Joe i Artifical Inteligence.

   

Det var inte riktigt den bilden som sedan presenterades för mig. Nu var det inte Gigolo Joe som jag skulle spela, utan snarare ”the gimp” från Pulp Fiction.

   

   

Resultatet talar för sig själv, det var inte jätte bekvämt att stå halvnaken inför hela teamet. Men jag är rätt nöjd att jag slapp bära den lilla latex suspensoaren som mina kära kollegor på kostym avdelningen ville att jag skulle ha, den lämnade inte så mycket åt fantasin om man säger så. Trotts en hel del spydiga kommentarer från flera kollegor så var det ännu en jävligt rolig dag på jobbet!

This entry was posted in En dag som..., Mitt jobb är inte som ditt!, Mitt liv som jag. Bookmark the permalink.

One Response to En dag som prostituerad robot

  1. Jonas says:

    PRICELESS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>