Vad jag ska göra på min semester 3.0

Efter en snabb mellanlandning i Stockholm är det på torsdag morgon dags att bege sig mot väst och njuta av skön musik, trevligt sällskap, katter och allt annat gött som finns i Götet! Denna gång följer laptopen med, så förhoppningsvis kommer denna lilla blogg att återfå lite av sin fornstora glans då jag kan printa ner mina iakttagelser, det är nämligen svårt att motivera skrivandet när man har semester, men ni två personer som läser denna blogg har säkerligen överseende med att Bergman också måste få ha lite kul för att få något nytt roligt att skriva om…

This entry was posted in Livskvalité. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>